Afzetmarkten

Marktsegmenten


F.F.P. vindt zijn afzet in verschillende marktsegmenten. Wij streven ernaar om een zo breed mogelijk cliënteel te beleveren in de Europese markt maar ook in landen buiten Europa. Net zoals we ons focussen op onze klantenportefeuille, willen we op een verstandige en doordachte manier de diverse toepassingsmogelijkheden van onze producten uitbreiden. Flanders Food Productions legt niet zomaar de Focus on Cheese. Met ons ambitieus team willen we voluit groeien op vlak van klanten, bestemmingen en producttoepassingen.

Foodservice & Horeca Groothandel

Onze focus ligt op de nationale en internationale toeleveringsbedrijven voor horeca en bakkerijen. Tevens richten we ons op de bestaande restaurantketens en grootkeukens waar ter plaatse uiteenlopende gerechten en maaltijden worden bereid. Onze producten zijn perfect geschikt voor het verwerken in pastamaaltijden, lasagna´s, ovenschotels, gratinschotels, etc…

Industrie

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in het industrieel bereiden van koelverse of bevroren maaltijden kunnen bij ons terecht voor de aanlevering van kaas in groot- of bulkverpakking. Onze producten zijn toepasbaar in pastamaaltijden, lasagna’s, pizza’s maar ook in de industriële bereidingen van soepen en sauzen. Kortom in alle bereidingen waar kaas in verwerkt wordt. Ook aan de industriële bakkerijen en de snackindustrie kunnen we kaas in bulkverpakking leveren en dit volgens de vraag en de gewenste specificaties van de klant.

Retail

Voor alle retailverpakking kunt u als retailer bij ons terecht. Afmeting, vorm of gewicht, wij raspen, versnijden en verpakken op maat en wens van de klant. Ons aanbod van verpakking varieert van klappack en flowpack tot dieptrek (hardfolie). Wij adviseren u graag in de verdere uitwerking van uw Private Label retailverpakking.

Wilt u meer weten?

F.F.P. N.V./S.A. - Flanders Food Productions
John Cockerillstraat 87
3920 Lommel
België

Tel.: + 32 11 60 46 66
Fax.: + 32 11 60 46 67
[email protected]


Open in Google Maps
made by three-sixty