Kwaliteit

Focus on Quality


Flanders Food Productions houdt een zeer sterke en constante focus op Quality Assurance. Dankzij ons sterk onderbouwd kwaliteitssysteem garanderen wij een correcte kwaliteit dat over de gehele lijn intensief wordt opgevolgd.

Alle binnenkomende producten worden onderworpen aan een strenge ingangscontrole (geur, kleur, smaak, temperatuur), vooraleer ze worden opgenomen in de productstroom. Daarna worden de producten verwerkt en verpakt volgens strikte werkinstructies met bijbehorende productiecontroles (temperatuur, metaaldetectie, gassamenstelling, restzuurstof, sealkwaliteit,..). Het afgewerkt product wordt voor het verlaten van het bedrijf nagekeken door onze kwaliteitsafdeling.

Bij Flanders Food Productions garanderen wij dat alle eindproducten door onze QA afdeling onderworpen worden aan een aantal testen zoals organoleptische controle, baktesten, houdbaarheidstesten, fysiologische en microbiologische testen, etc.. . Door deze constante controle staat Flanders Food Productions voor 100% kwaliteit.

Proeflabo

De functionaliteit van de verschillende producten is voor onze klanten van prioritair belang. Wij, bij Flanders Food Productions, beschikken over de mogelijkheid om verschillende simulaties uit te voeren in ons proeflabo (proefkeuken). Deze testen stemmen sterk overeen met de manier waarop de kaasproducten effectief gebruikt en verwerkt worden in de horeca, industrie of dagelijks gebruik.

Flanders Food Productions test, in verschillende ovens en met diverse tijd- en temperatuur combinaties, deze mogelijkheden uit alvorens de producten vrij te geven. Hierdoor kunnen wij niet alleen een constante kwaliteit garanderen maar beantwoorden we ook aan de specifieke vragen of smelteigenschappen die de klant wenst.

Samen met de klant zoeken we mee naar een product dat volledig aansluit aan hun verwachtingen.

Certificaten

Wilt u meer weten?

F.F.P. N.V./S.A. - Flanders Food Productions
John Cockerillstraat 87
3920 Lommel
België

Tel.: + 32 11 60 46 66
Fax.: + 32 11 60 46 67
[email protected]


Open in Google Maps
made by three-sixty