Over F.F.P.

Bedrijfsinfo


Flanders Food Productions (F.F.P.) is een ambitieus en innovatief bedrijf gevestigd te Lommel (België). Al onze troeven zetten wij in op kaas. F.F.P. is dan ook gespecialiseerd in het verwerken en vermarkten van niet alleen harde en semi-harde kazen, maar ook kaasalternatieven. De combinatie van onze vakkennis, gedrevenheid en innovatie maken van Flanders Food Productions uw voorkeurspartner in kaas.

Onze hoofdactiviteit bestaat uit het versnijden, raspen en verpakken van een breed gamma aan kazen en kaasalternatieven. Het assortiment biedt tevens uiteenlopende rasp- en snijformaten aan. Deze kunnen al dan niet puur of gemengd aangeboden worden. Onze producten vinden hun weg naar de Foodservice & Horeca Groothandel, Industrie en Retail.

Het volledige assortiment aan producten kunnen wij op specifieke vraag van de klant verpakken in uiteenlopende verpakkingsformaten. Deze variëren van retail verpakkingen tot industriële grootverpakkingen.

Mission & Values

Focus op kwaliteit in combinatie met efficiëntie en service, kortom customer satisfaction, daar streven wij bij Flanders Food Productions voor 100% naar. Elke dag staat er een ambitieus team voor u klaar met een "hands on mentality to get things done" om kwalitatieve hoogstaande producten af te leveren. Gecombineerd met een correcte service streeft Flanders Food Productions voortdurend naar de verdere uitbouw van een duurzame en constructieve relatie met zowel bestaande als potentiële klanten.

F.F.P. wil een voorkeurspartner zijn voor, en een hechte relatie opbouwen met al zijn klanten.

Flexibiliteit, gedrevenheid en constante innovatie zorgen ervoor dat wij, bij Flanders Food Productions, voor al uw projecten een totaaloplossing kunnen bieden.

Wilt u meer weten?

F.F.P. N.V./S.A. - Flanders Food Productions
John Cockerillstraat 87
3920 Lommel
België

Tel.: + 32 11 60 46 66
Fax.: + 32 11 60 46 67
[email protected]


Open in Google Maps
made by three-sixty